Rabat på Merinould som ikke kradser!!

Nu nærmer det kolde efterår sig. Jeg vil ikke have min dreng fryser, når han er udenfor, og på grund af det klæder jeg ham altid i uld tøj eller uld undertøj, når han skal udenfor. Det er dog ikke altid let at finde merinould, som ikke kradser. Men nu er jeg stødt på Vacvac studio, som sælger den blødeste merinould. Og jeg er så glad for at få lov til at forkæle dig med min rabatkode til VACVAC Studio. Det bedste af det hele er, at priserne i forvejen er skarpe og at det er 100% merino uld i den blødeste kvalitet!

Deres tøj er bæredygtigt idet de bruger Zero Waste metoden – de bruger kun luksus leftover kvaliteter som de store og mellemstore virksomheder har produceret for meget af. Derfor er alt man kan få hos VACVAC studio limited editions. De anvender kun de blødeste og mest holdbare materialer. Og ja det kan mærkes, for tøjet jeg har fået kradser ikke, som uld ofte gør! Jeg fik mit tøj dagen efter bestillingen, sammen med de fineste postkort, som jeg kan hænge i drengens værelse. De har billig fragt til kun 29,- og fragtfrit over 499 kr. De har både tøj til piger, drenge og unisex. Og her ser du lige lidt af Jamie i deres bløde merinould som ikke kradser.

Min dreng i det blødeste merino uld fra Vacvac som ikke kradser.

Ja normalt har de desværre ikke rabat på deres Merino uld – men det kan du få med min kode:

Brug dorotheauld15, for at få 15 % rabat på ALT merino uld hos Vacvac Studio.

Jeg elsker uld, da det ånder. Når han har det for varmt giver ulden en kølende effekt, og omvendt varmer uld når han fryser… Så nu er vi klar til kulden. Er du?

Tak fordi du læste med

Kys & Kram
Dorothea

Læs også mit mest læste blogindlæg: Hvis du vil styrke dig barns sprogudvikling; så læs med her.


Klassisk kjole med røde striber af 100% merino uld