IT Tasken

Reklame|| Min veninde laver de sejeste tasker! Ja du hørte rigtigt. Mange af jer, har savlet over min bordeaux Bana Cross Body fra BY KARLSEN NORD. Og med god grund!

Ansigtet bag BY KARLSEN NORD er min studie veninde Laura. Vi har sammen læst en bachelor i mode design. Allerede fra hun var helt lille, syede hun sine egne tasker. Mens vi gik på Via Design, dengang kaldet Teko, savlede jeg allerede over hendes håndlavede skind tasker. Så, da hun sprang ud som iværksætter, var jeg ikke i tvivl. Jeg skulle eje én af hendes tasker! At jeg nu har 3 tasker, og 1 pung og samtidig savler over hendes kommende nye udgave af Clara Cross Body, taler vist for sig selv. Men hvad er det hun gør, der har gjort mig afhængig?

Skønt billede taget hos BY KARLSEN NORD, da vi lavede et fælles fotoshoot. Her har vi skudt et billede med hendes Becca Purse i mos grøn.

BY KARLSEN NORD inspireres af den nordiske natur og den skandinaviske design kultur. Herved skabes lækre minimalistiske detaljer til hendes skindtasker og accessories, som du længe kan have glæde af i dit klædeskab. Tag min oplevelse, som eksempel – Den allerførste taske jeg købte i 2016, var en smuk lyseblå clutch. Dens design går stadig vildt godt til forårets og sommerens mode. Da den er lavet af skind i høj kvalitet, holder den også i længere tid end almindelige tasker gør. Når jeg normalt køber en taske, holder den i ca en sæson før den er så grim, at den skal kasseres. Og det har jeg slet ikke oplevet her!

Min allerførste taske købt hos BY KARLSEN NORD i 2016, passer så godt til min nye sommer nederdel fra Monki og strik fra Peppercorn, købt i år. Og selvfølgelig tilsæt det uundgåelig blogger perle spænde fra Milvicdesign.

Tværtimod. Min ældste taske i billedet ovenover er knap 3 år gammel. Det eneste jeg har givet den, er en smule rensefedt 2 gange…. Det kan købes i taskeforretninger eller i en læder handel. Det både renser skindet og beskytter det mod vores til tider barske vejr. Det anbefales at gøre det ca 2 gange om året.

Den taske I har savlet mest over på min Instagram, er denne bordeaux Bana Cross Body. Flatlay sat sammen med Minifabrikkens kaffekop, Beli Sands serviet og Louis Nielsen briller.

Min Bana Cross Body, er den taske I har savlet mest over på min Instagram. Og med god grund! Det er en dejlig taske at have med på farten, fordi den kan rumme min kæmpe store pung, solbriller, nøgler og læbestift på samme tid. Noget jeg aldrig forlader hjemmet uden. Desuden er jeg vild med den effekt ruskindet sat sammen med skind giver. Jeg ved, at den også fås i sort og i mos grøn.

Min yndlings taske fra BY KARLSEN NORD er min mos grønne Clara Cross Body!

Oven over ser du min YNDLINGS taske!!! Det er den mest rummelige taske jeg har ejet! På billedet har jeg taget hanken af, for at bruge den som clutch, men nedenunder kan du også se den med den justerbare hank på. Som du nok kan gætte, så elsker jeg rummelige tasker! Bare fordi jeg kan have alt mit crap med. Jeg behøver ikke sortere i, hvor meget makeup jeg skal have med. Der ryger snildt en parfume, pung, briller, og solbriller ned i denne taske. Jeg har til tider også mit store headset fra Sack It med i denne taske! Funktionalitet kan aldrig nedprioriteres hos mig! Og når det kommer til designet, er jeg vild med kontrasten der skabes med ruskind mod skind hvilket kreerer det matte og skinnende look. Jeg er vild med at tasken, nærmest er dobbelt så høj, men folder sig ned over resten af tasken.

Min yndlingstaske med justerbar hank fra BY KARLSEN NORD. Mest rummelig, og så smuk! Strik trøjen er fra B.Coastline hos Like Anna.

Læs også om yndlings uret….

Denne taske i sort, er hendes bedst sælgende taske til dato. Ja, så godt at den er udsolgt! Hun har dog stadig et par få tilbage i den grønne farve jeg har, og i bordeaux. Jeg ved sort altid er det sikre valg, men da disse farver er lidt dæmpet i det, vil de blende godt ind, men samtidig vise en sans for stil. Forneden kan du se tasken i bordeaux, fra et hygge fotoshoot Laura og jeg havde her den anden weekend.

Billede fra BY KARLSEN NORD fotoshoot sammen med mig. Det var så sjovt at lede efter rekvisitter i hendes hjem og være kreative sammen! Her ses hendes Bordeaux Clara Cross Body sammen med hendes nye kortholder i den kommende kollektion. Forresten så faldt jeg så meget for hendes ferskvands perle halskæde fra Agerbo design, at jeg måtte købe en magen til!

Til dig, som ville have haft den i sort, så kan jeg godt afsløre at den kommer på lager igen, sammen med hendes nye fortolkning af denne taske er på trapperne. Den er en lille smule mindre, men stadigvæk med god plads. Og så har den, den samme smukke folde lukning som min grønne taske. Whats not to like? Ej jeg bliver nødt til at dele et sneak peak billede. Du kan se den i billedet nedenunder. Og ja den har hun også designet i en smuk, støvet mørkeblå udgave. Vidste du, at den største del af befolkningen elsker blå?

Denne taske kommer til at ryge på min ønskeseddel! Æstetisk, smuk re-design af Clara Cross Body som jeg elsker….

Denne taske lanceres i slutningen af maj hos BY KARLSEN NORD. Og ja, jeg skal eje den! Hvad synes du om den? Hvilken taske er din favorit?

Du får dette shopper net med i alle ordrer hos BY KARLSEN NORD! Praktisk og bæredygtigt.

BY KARLSEN NORD sender et lækkert shopper net med alle ordrer. Den har været uvurderlig for mig. Jeg har den med overalt, og sparer derved at købe en masse plastik poser! Bæredygtighed længe leve…. og så synes jeg den også ser smart ud.

BY KARLEN NORD shopper net passer skide godt til den stribede trend og logomania trenden! Og selvfølgelig er min Clara Cross Body med på tur….

Tak fordi du læste med! Hav en skøn dag
Kys & Kram
X
Dorothea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.