Knald på farver til din forårsgardrobe

Indeholder reklame / Lige nu er vejret lige så trist som verdenssituationen. Og måske er det en af grundene til, at det mest trendige du bør få i dit klædeskab er pangfarver.

Colourblocking med min friske, gule raglan sweater fra ellos. Du kan finde den lige her (reklamelink)

Årets farve hos Pantone er Vivid Magenta, og Pej gruppen har masser af inspiration til en farveeksplosion i din forårsgardrobe. Prints, striber og colourblocking. You name it. Så længe der er knald på farverne. Jeg er selv ret glad for både prints og farver, så jeg er ellevild med at alt det kedelige, triste tøj kan opgraderes med alle de farver jeg kan få i slikbutikken 🥰 Derfor har jeg valgt 2 lækre sæt tøj til mig selv og et til min datter hos ellos (reklamelink).

Du kan spare penge ved at bruge min rabatkode hos ellos: STEPHANIEJAN23 for at få 33 % rabat på den dyreste vare og 5 % yderlige på kampagne og udsalgsvarer. (Reklame)

Er du også vild med loungewear? Du kan finde trendy loungewear lige her. (Reklamelink)
Jeg måtte altså også eje de gule sweatpants der hører til min sweater, da jeg selv er vild med loungewear.
Mangler du lækkerier til dit barn? Ellos har også et godt udvalg af børnetøj. Zoey’s outfit er et blødt, børstet sweatersæt med æbleprint i knaldfarver. Se mere børnetøj her. (Reklamelink)

En dejlig søndag i vores hyggetøj derhjemme. What’s not to like?

Tak fordi du læste med

Kram

Stephanie Dorothea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.