Dit Barn vil Elske denne Gave – 1 Kuffert med Oplevelser

Mangler du kvalitetslegetøj der skaber flere timers underholdning som kan bruges til farten, ferien eller derhjemme? Det hele kan passe i en mini kuffert som dit barn kan tage med alle steder. Vi ejer faktisk 3 lækre kufferter fra Ciha – som bliver brugt flittigt! De har alt fra frisør, doktor, pirat til krible krable kufferter! Du kan se hele udvalget HER!

Min drengs yndlings legekuffert indtil videre, har været denne krible krable kuffert. Den indeholder en masse produkter til at undersøge naturen. Og så kan man pakke den sammen når man har undersøgt skovens myretue, for at gå videre på opdagelse. Da Cihas Krible Krable kuffert er et kæmpe hit, har jeg takket ja, til at teste yderligere to kufferter fra dem.

 • Læge kuffert
 • Legekuffert med modellervokssæt: Lav en robot

Læge Kuffert

Læge kuffert fra Ciha
Lækker retro læge kuffert fra Ciha. Billedet er taget af Michella Munch

Denne lækre retro lægekuffert kan min dreng tage med sig overalt! Især under Corona tiden, er min dreng blevet meget opmærksom på sygdomme generelt. Så hvis man hoster, nyser eller siger man har slået sig, råber han; “2 sek, jeg henter lige min lægekuffert!”

Doktor kuffert og indhold
Kufferten indeholder:
 • Stetoskop
 • Termometer
 • Mundbind
 • Handsker,
 • Sprøjte
 • Hårnet
 • Nyreformet opkastbakke

Han åbner kufferten, som gør det nemt at holde styr på alle tingene. Desuden elsker han at tage ting ud af kasser og på plads igen! Det er ren win win. “Moar, mig lige tjekke din temperatur.” Jeg åbner munden, hvorpå han regulerer hvor måleren lander på termometeret. “Åh nej! Hmm… mig lige lytte på dig.” Han finder stetoskopet frem, som rent faktisk virker! Jeg hjælper med at placere enden af stetoskopet over mit hjerte, så han kan høre det banke. “Det lyder godt! Men mig lige give dig medicin.” Derpå tager han sine handsker på og ifører sig mundbind. Han tager sprøjten, leger at han suger medicin op i din og siger: “aaaahhh” Jeg leger jeg hoster en ekstra gang, åbner munden og får min medicin. “Så, nu får du det bedre moar!” Tilsidst pakker han langsomt sit udstyr væk i sin doktor kuffert. Lægens visit er overstået og patienten er rask. Han kigger på mig. “Nu er du læge!”

Lægen med sin doktor kuffert og patient
Sig Ahhhh, moar! Billedet er taget af Michella Munch

Legekuffert med modellervoks sæt

Lege kuffert med modellervokssæt: Lav en robot
Vores færdige robot

Med denne Legekuffert kan man ud af modellervoks skabe sin egen bevægelige robot.

Denne kuffert indeholder:
 • 8 plasticbægre med forskellige farver modellervoks
 • 1 lille plastik mekanisme, som kan trækkes op
 • 1 plastik værktøj til at lave mærker
Jamie laver en figur ud af modellervoks fra sin kuffert
Det er så hyggeligt at lege med modellervoks. Fuld koncentration

Min dreng er VILD med robotter, så da han så denne kuffert, ville han straks åbne den. Han trækker den lille plastik mekanisme op, og kan se det ligner fødder der går. “Mor, du hjælpe mig lave en robot?” Og så gik vi ellers i gang. Han hev også sin lille kagerulle frem til at lave små strimler af modellervoks, og så var det sjovt at prikke huller og former i sin robot med plastik værktøjet. Og når modellervoksen engang er tørret ind, vha at lufttørre, er figuren klar til at lege med. Den var han ikke helt med på, indtil jeg sagde han kunne lege med det resterende modellervoks mens han ventede. Da han var færdig med at lege med modellervoksen, pakkede jeg det tilbage i de forskellige bægre, så vi en anden dag igen kan lege med kuffertens indhold. Du kan købe den lige HER

hygge med modellervoks
Man bestemmer helt selv, hvad man vil lave.

Her den anden dag hev han stolt sin robot frem og sagde stolt til sin bedstefar: “Moar og mig har lavet den helt selv! Og se, den kan gå!” Denne modellervoks kuffert er helt klart til barnet der elsker at være kreativ.

Læs også dette indlæg: Hvis du vil have færre konflikter med dit barn i dagligdagen

Fraklip
Læge kuffert fra Ciha, nu til Coronaprøver
Tja sådan føles det vel at få taget en Coronaprøve. Billedet er taget af Michella Munch
modellervoks kuffert skaber masser af hygge og smil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.