Hvis du foretrækker parabenefri, økologisk hudpleje; læs med her

Har du også været meget ramt af allergi den sidste måned? Jeg blev ramt så meget, at min hud også er blevet irriteret. Derfor vil jeg gerne teste, hvad end jeg kan, for at hjælpe min hud!

En ting der er sikkert, er at jeg med en relativ sensitiv hud, ikke vil anvende alverdens kemikalieholdige og parfumerede produkter. Så da jeg faldt over Chleopatra, tænkte jeg, at her er der en mulighed, idet deres produkter er naturprodukter, som er lavet af 100% rene råvarer. De har en masse naturlige råvarer til huden og håret, såsom ler, rene olier og blomstervand. Det jeg er mest interesseret i, er deres vegetabilske olier, fordi de er fri for tilsætningsstoffer what so ever!!! Desuden kan de bruges til pleje af både huden og håret. Heriblandt er der også øko produkter. Ja tak! Og så kan jeg bruge dem med god samvittighed, da de er hverken testet på dyr og samtidig er vegane. Jeg har valgt at teste følgende 3 olier, Jojobaolie, Kæmpenatlysolie og mandelolie. Her kan du læse hvorfor jeg har valgt de forskellige olier, og hvordan min hud har reageret med dem.

Jojoba Olie fra Chleopatra. 100% økologisk og fri for parabener.

Hvorfor vælge Jojobaolie?
Hvorfor vælge at teste netop denne olie ? Der er flere grunde.
Den ene er, at denne olie skulle være bedst til at efterligne hudens egen fedtstof. Da jeg har en kombineret hudtype, er denne helt oplagt til at give en form for ensartethed. Min fedtede T-zone vil jeg jo helst af med. Desuden må de der hudorme og bumser jeg har, gerne forsvinde. Her skulle jojoba olien være god til at opløse tilstoppede porer. Yderligere skal den kunne reducere rynker, oh yes mine er faktisk begyndt at dukke snigende op omkring øjnene. Den skal også kunne lysne samt hjælpe på ar. Dem har jeg en del af, siden jeg som teenager var et stort rødspættet bumsefjæs, hvilket har efterladt ar og store porer. Desuden har jeg meget sensitiv hud, som desvære har fået rødlige plamager, da pollen tallene skød i vejret. Især huden under mit venstre øje er ramt. Da jojoba også har anti-inflammatoriske egenskaber, håber jeg, at min rødlige nuance i huden vil aftage. Man burde også kunne fjerne makeup med denne olie. Pga alle dens egenskaber tænkte jeg, at denne her skal jeg bare teste!

Jeg har valgt at bruge Jojoba olien som en slags serum, for at gøre brug af dens rensende evne, men også evnen til at skabe en naturlig balance i hudens fedt produktion. Så ca 2- 3 dråber som jeg arbejder godt ind i huden før jeg bruger enten mandelolien eller kæmpenatlysolien.

Kæmpenatlys olie fra Chleopatra. Den er også 100% økologisk og fri for kemi. Samtidig er den god til tør og eksemsramt ud.

Hvorfor vælge Kæmpenatlysolie?
Denne olie skulle være ekstremt fugtgivende og god til at blødgøre tør hud. Den er faktisk allermest anbefalet til dig, med tør hud! Da den er med til at udjævne hudens farve, kan den også være et godt alternativ til behandle rosacea, eksem, dermatitis og psoriasis. Her tænker jeg den vil kunne hjælpe mig med mit udslæt ved mit øje og overordnet set hjælpe på min rødlige, meget sensitive hud! Og da den indeholder masser af GLA- fedtsyrer vil den kunne stimulere hud og hårvækst ? Chleoprata anbefaler at bruge olien på ren og tør hud.

Her har jeg dog brugt olien ovenpå basen jeg har lagt med jojoba olien. Mest fordi, min hud ikke er tør alle steder. Da man ofte bruge en mere nærende creme om natten, for at arbejde godt med ens hud, vil jeg bruge kæmpenatlysolien om natten. Jeg bruger ca 3 dråber, som jeg masserer godt ind i huden. Ovenpå min røde eksems plet dupper jeg en lille smule olie, for ikke at irritere huden yderligere.

Sød Mandelolie fra Chleopatra. God til en kombineret hudtype men også lækker massage olie. Den er også 100% økologisk.

Hvorfor vælge Mandelolie?
Når man tager et kig hos Chleopatra, kan man vælge hvilken hudtype man har. Derefter anbefales forskellige produkter, som er gode til netop din hud. Da min hudtype er kombineret, er den søde mandelolie oplagt. Hvorfor? Ligesom Jojobaolien, er denne olie med til at skabe balance i éns huds fugtighed. Den er rig på vitamin A og E og er ligesom de andre 2 olier jeg tester, koldpresset.

Grunden til at denne også røg med i kurven er, fordi mange bruger denne her sag også som massageolie. Og det vil jeg lokke manden til at gøre! Og så kommer jeg til at bruge den som en slags dagcreme til mit ansigt. Dette fordi jeg føler mandelolien er en lille smule tykkere end jojoba olien, uden at være fed i det. Den er tyndere end kæmpenatlysolien. Perfekt til dagen. Her bruger jeg 3 dråber af olien ovenpå basen jeg har lagt med jojobaolien.

Hvordan virker olierne til min hud?
Når jeg påfører olierne på min hud, skal de masseres godt ind i ca 1 – 2 minutter. Dette gør, at de trænger godt ind i huden. For jeg har ikke lyst til at få et skinnende olieret ansigt. Herefter er jeg klar til at lægge min makeup (selvfølgelig parfume og parabenefri). Allerede efter en uges brug af Chleopatras koldpressede vegetabilske olier, bliver min røde plamage ved mit venstre øje, mindre rød. For mig er det gode tegn, for jeg har haft denne eksem alt for længe! Endelig er der en forhåbning om, at mit eksem forsvinder. En anden ting der sker, er at mange af mine indkapslede hudorme ved næsen endelig kommer til overfladen, og kan trykkes ud. Derfor formoder jeg, at jeg om et par uger har markant færre tillukkede porer, og derved også får færre bumser… Samtidig er min overordnede rødme faldet. Kan du se, hvordan min hud har forandret sig, i denne før og efter film. Kan du se en forskel?

Jeg kan ihvertfald mærke en forskel! F.eks. bliver min hud også mindre fedtet i T-zonen når jeg bruger den mineral foundation som jeg altid plejer at bruge. Skisme lækkert.

Tak fordi du læste med
Kys & Kram
X
Dorothea

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.