Her får du motorisk fremmende legetøj

(og lækker indretning til børneværelset

)

Reklame på vegne af Kids-world.dk

Hvordan kan du fremme dit barns motorik?

Vores dreng er vildt fremme i skoene, når det angår motorik. Hvorfor vides ikke med 100% sikkerhed. Men vi har gjort en masse, for at fremme og styrke den. Der er mange måder, vi har gjort det på. En af dem er Bobles (reklamelink). Som baby fik han den blå kylling i gave, af vores venne par. Kyllingen har en flad bund og en buet top. Han har haft glæde af at ligge med maven hen over buen. Her trænede han sine rygmuskler som baby. Den har også hjulpet meget når han havde luft i maven, just saying. Anyhow, senerehen blev den vendt omvendt, for at bruge kyllingen som en vippe. Først på maven og nu mens han står op og holder os i hånden, mens han vipper fra side til side. Hos venner, har jeg set den indgå i forhindrings baner, som min dreng også er vild med! Så den kan bruges fra helt spæd til de børnehavs alder. Derfor er denne dejlige klassiker et must til den nybagte forældre.

En anden boble, vores dreng har været glad for er bObles Donut. Han fik den i julegave, da han var knap 2 år gammel i mellem størrelsen. Donutten er en oppustelig bold som er lidt flad og har en fodybning i midten.

Denne bObles Donut, er så smuk, og samtidig har den givet anledning til en masse sjov og leg.

I starten var det lidt svært for ham at nå jorden. Derfor blev den i den første tid, mest brugt som en pude. Her er donutten smart, fordi når man trykker den ned mod gulvet, med sin vægt, sker der et vaccum. Derfor sætter donutten sig fast. En perfekt pude eller puf at sidde på. Med tiden brugte han den, til at kaste sig på med maven først. Han rullede og kravlede også hen over den og da han blev lidt større blev det til en solid hoppepude. Han hopper på numsen på den, står op på den og leger han falder (hønemoren, ja mig, holder tit vejret, når han hopper ned. Der er dog aldrig sket noget!) Der er godt med underholdning i den, mens han træner sin motorik. Og ja, den er også god som en hygge puf, mens man ser sin yndlingsfilm. Så hvis du mangler motorisk fremmende legetøj, som samtidig er æstetisk flot, enten til dig selv eller som gave, så tjek bObles ud. Det hele fås også i marmor! Jeg savler bare lige lidt.

BObles Donut er en fantastisk hoppe pude, som også kan bruges som hygge puf, til at se Paw Patrol
BObles Donut er en fantastisk hoppe pude, som også kan bruges som hygge puf, til at se Paw Patrol.

Lækker indretning til børneværelset

Jeg elsker at indrette. Jeg blander tit dekorationer med æstetisk, funktionelt legetøj. Her har Kids-world.dk et stort udvalg indenfor mange af mine yndlingsmærker! Mærker såsom CamCam, Bloomingville, Liewood, by Klip Klap, Ferm Living, Done by Deer, Sebra, Leander og mange flere… Du kan tage et kig hos kids-world.dk, reklamelink; lige Her.

Sønnens yndlinglegetøj de første 8 mdr – Done by Deer Aktivitetsstativ

Ovenover ser du sønnikes yndlingslegetøj i de første 8 mdr – dette Done by Deer aktivitets stativ. Vi var så heldige, at få den i gave til hans dåb. Bedste underholdnings gave ever! Den er så smuk, at den stod fremme i stuen hele tiden. Ved hver side er der en sandsæk. Da han var mindre kunne vi blot placere enderne længere fra hinanden, for at få ranglerne tættere på ham. Der er forskellige rangler, nogle med spejle, andre med lyde, såsom en klokke og knitrende stof. På stativet er der et spejl i den ene ende, mens der på den anden side er blødt stof. Da der ikke er så mange pang farver, er det nemmere for barnet at fokusere og undersøge med sine sanser.

For tiden er sønnike meget optaget af raketter. Derfor tænker jeg, at disse to produkter ville være et hit herhjemme. Plakaten er til kun 79 kr, og lampen til 249 kr. Lampen har LED-lys, og giver et behageligt blidt lys. Med den indbyggede timer-funktion, slukkes lampen efter 15 min. Ja tak!

Desuden står den hvide Hoptimist lampe på ønskesedlen. Den smukke Filibabba Luftballon uro, som også fås i gul, et lækkert legetøjs køkken fra Sebra, og Citron plakaten. Plakaten er fra Soft gallery, og den ville helt klart kunne hænge i vores stue!!!

Har du set det smukke puslebord, som også bare kan bruges som kommode fra Cam Cam? Fås også i bl.a. hvid.

Det er, hvad der er på min ønskeliste for tiden. Hvad er der på din indkøbs- og ønske seddel lige nu?

Tak fordi du læste med
Kys & Kram
X
Dorothea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.