Hvis du kan lide squat proof tights (og foretrækker behageligt tøj til din træning) så læs med her:

Pssst: Lige om lidt kan du vinde lækre sager fra Anne Buur Studio, på min Instagram. Sidste gang udloddede vi et par valgfrie tights. Og dem var der rift om!

Jeg har endda twerket i dem foran spejlet, for at være helt sikker. Og den er god nok! De bliver ikke gennemsigtige. Der er ikke noget værre end af flashe ‘ens undertøj, mens man træner i et center! Næsten samtlige af de trænings tights jeg ejer, bliver halvt gennemsigtige når jeg squatter! Og det er slut nu…. Hvis du også er træt af det – så burde du overveje disse squat proof tights.

Læs med hele vejen, for at finde ud af hvorfor de er squat proof:

Printede ankellange Crayon Legging sammen med den smørbløde Be Calm Tee.

Første gang jeg hoppede i et par tights fra Anne Buur Studio, lagde jeg med det samme mærke til den meget strækbare, bløde kvalitet, de har. Der er heller ingen sømme som generer mig under træningen, hvilket er dejlig behageligt. Desuden har skridtstykket et dobbeltlag stof! Skide smart, da det ofte er her, at mine tights fra andre mærker, går i stykker… Desuden har talje stykket også et dobbelt lag, for at give lidt ekstra support. Samtidig gemmer det på elastikken som er syet, mellem de to lag stof, som holder dine tights på plads. Slut med tights, der ender på hoften, mens man træner! Prøv lige at se de nye Leo Tights, jeg har fået!

Det sejeste leo print i smør blød kvalitet!

Leo er så meget inn! Elsker du også leo print? Jeg gør! og derfor var jeg ikke i tvivl, da Anne Buur Studio lancerede disse tights for nyligt! Printet er i en nyfortolket leo i smukke blålige nuancer sammen med en sart, pastel farvet koral. OMG, det er smukt! Og så er den i samme lækre kvalitet som resten af hendes tights!

Smuk minimalistisk hul detalje på Love your bra sports bh’en

En anden lækker nyhed er Love your Bra, som har en smuk minimalistisk hul detalje på ryggen! Da den har brystindlæg, føler jeg mig mere safe ved at træne i den (gider ikke vise mine nipples). Til dig der ikke vil have brystindlæg i, så kan de også tages ud. I bunden har bh’en en løs elastik, som gør, at bh’en bliver, hvor den skal være, selv mens du træner. Love your bra er ligeså behagelig at have på, som resten af Anne Buur Studio tøjet, idet den er lavet i samme lækre, bløde og strækbare kvalitet!

Smørblød cropped Be Calm Top

Denne smørbløde Be Calm Tee er en drøm at have på! Den er boxy og kort, og passer derfor mega godt til at fremhæve din talje. T-shirten har en smart detalje ved skuldrene og den øverste del af ryggen, i form af et gennemsigtigt materiale. En skøn minimalistisk detalje, sammen med det æstetiske logo print på ryggen.
Jeg har brugt den til yoga, pilates og at rende rundt i derhjemme. Og når det bliver mere sommerligt, skal den helt klart luftes til en skøn højtaljet nederdel!!! Eneste problem, jeg har kun 1 Be Calm Tee!

Du kan se, at der er et andet materiale på skulderen end resten af toppen, hvilket skaber en lækker minimalistisk detalje sammen med logoet.

Læs også: Webshoppen med det mest prisvenlige trænings udstyr

Smuk grafisk bæredygtig sweat fra Anne Buur Studio

Jeg synes, at en god sweat, kan gøre underværker i det danske vejr. Selv nu, render jeg rundt i denne. Det er behageligt og varmt, men samtidig fashionable. Ja sweat kan se smart ud! Ihvertfald denne Crop Sweat. Og den kan du have på med en god samvittighed, for den er lavet i 100% økologisk gots certificeret bomuld. What’s not to like? Well, den har et skønt grafisk front print, som kan spice ethvert outfit op – omend det er til et par trænings tights i fitness centeret eller til et par skinny jeans til hverdag… Den er skisme blød indvendig og giver en god varme, til en frossen pind som mig.

Hvorfor er de squat proof?
Tightsene er hvide i bundfarven. De er lavet i en meget strækbar hvid jersey som man efterfølgende har printet på, før man har syet det til tights. Derfor kan man, hvis man trækker i stoffet, se en smule af stoffets hvide nuance. Men da den er strikket så tæt, bliver den kraftigere og ikke gennemsigtig. Sorry hvis det blev lidt teknisk 😉

Ansigtet bag Anne Buur Studio

Bag om Anne Buur Studio Her er et fun fact: Anne Buur Studio er grundlagt af Anne Buur. Designeren har faktisk i sin tid været min design lærer på Design & Business skolen Via i Herning! Hun gjorde det så godt, at jeg rykkede mig helt vildt under hendes guiden! Og jeg er hende evigt taknemmelig. Hun har i al den tid jeg har kendt hende, dyrket yoga, og undervist i det. Herigennem kender hun first hand til problematikken i at finde tøj som både er vildt strækbart, behageligt at have på, er funktionelt, og samtidig ser godt ud…. Derfor lancerede hun for et år siden, sin første kollektion, som jeg forelskede mig i. Nu er hendes anden kollektion ude, og den gør det lige så godt, hvis ikke bedre ? stylene kan bruges til yoga, pilates, fitness, dans og endda også til hverdags brug ? Det er ren win win! Så hvis du ikke kender til Anne Buur Studio endnu, vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at tjekke hendes mærke ud lige her!

Twerk test

Tak fordi du læste med

X

Dorothea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.