Mangler du en smuk natlampe til dit barn, som samtidig går til alle aldre?

Min 4-årige dreng har på det seneste ikke kunnet falde i søvn, medmindre vi tændte en natlampe. Så vi købte en billig lampe til ham. Men jeg synes, at vi manglede en flot lampe i god kvalitet som er alderssvarende og samtidig både ser godt ud og passer til hans interesser. Desuden må den heller ikke lyse for kraftigt, så han ikke kan sove. Så hvis du også mangler en smuk natlampe til dit barn, som går til alle aldre, så læs med ?

Hvorfor vælger vi Heicos robot lampe?

En dag da min dreng slappede af til sin yndlingsserie, kiggede jeg på robot lampen fra Heico. Og ud af det blå siger sønnike;” Mig ha’ den moaar?” Jeg kan godt forstå, hvorfor min dreng er vild med lampen. For det første interesserer han sig for robotter, transformers og gadgets. For det andet så lægger man mærke til den fine let matterede sølv farvede robot, som bare er så smuk. Jeg synes, at:

  • Heicos Lamper er smukke, kvalitets lamper
  • Vores robot lampe giver et dejligt behageligt lys til børneværelset, som ikke er for skrap til at falde i søvn til.
  • det er rart og trygt, at lamperne fra Heico kan lyse en hel nat uden at blive varme.

Lyset er dæmpet og i de varme hvide nuancer, så det både skaber trygge rammer, samtidig med at min dreng kan falde i søvn. Så pga min drengs ønske, det æstetiske udtryk samt lampens funktionalitet vælger vi Heicos robot lampe.

Heico nat lampe fra Ciha, går til alle aldre
Den smukke Heico nat lampe er så smuk, og passer godt ind i vores indretning.

Hvad synes vi om lampen?

Heldigvis ankom robot lampen fra Heico hurtigt, gennem CIHA! Her får sønnike lov til selv at åbne sin gave. Idet han fjerner silke papiret rundt om robotten, som er pakket ind i cellofan, udbryder han glad: ” Åhhhh Robot! Hej far, se en robot! Mig prøve at åbne den!” Så det er uden tvivl en stolt dreng vi har. Han har selv valgt, at den skal stå ved siden af hans seng! Og så er den nem at tænde og slukke, selv for ham. Og jeg synes det er en smuk natlampe.

Robot lampen fra Heico tændt i dagslys.

Hvis man ikke vil bruge den som lampe, men som pynt, kan man bare trække ledningen ud og stille den der, hvor man vil have den til at pynte. Jeg er imponeret over detaljerne på robotten og den 3D effekt lyset skaber når den trænger igennem PVC plastikken på robotten. Så hvis du spørger mig, hvad jeg synes om lampen, så må jeg indrømme, at man kan fornemme det fine håndværk og den lækre kvalitet Heico står for.

Heico lamper er tysk, håndlavet kvalitet

Producenten bag, laver mange forskellige figurer til lamper! Heicos lamper er traditionelt fremstillet i Tyskland, hvor de både bliver håndlavet i PVC plast og bliver håndmalet / sprayet. Det er det der skaber en smuk natlampe.
Den har en aftagelig ledning, og et LED bundstykke, der medfølger. Dette forlænger lampens levetid, da man nemt kan skifte bundens LED moduler ud. Herved kan lampen nedarves i generationer. Lampen skal dog være i stikkontakten, for at lampen kan lyse. Desuden er lampens LED-system på kun 1,5 Watt, for at den både er økonomisk i brug og sikker for barnet at bruge en hel nat, uden at lampen bliver overophedet. Så i bund og grund er Heico lamper ren tysk håndlavet kvalitet! Denne robot lampe måler 33 x 18 x 10 cm, men de har mange forskellige lamper at vælge imellem – alt fra bambi, dinosaur til biler og planter. Så gå ind og tjek dem ud – HER

Heico robotlampe fra Ciha tændt i mørket
Her ses det behagelige varme lys som den smukke Heico lampe kaster ud i rummet.

Læs også dette indlæg: Hvis du vil styrke dit barns sprogudvikling

Tak fordi, du læste med. Hav en dejlig weekend

Kys & Kram
X
Dorothea

Amen, se lige den passer så fint ind hos sønnike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.