Must haves til familie ferien

Her finder du inspiration til ting, der bare må ryge med i kufferten til jeres Familie ferie. Omend det er ferie herhjemme eller i udlandet. Jeg har valgt med fokus på ting, der kan aktivere børn fra 1 år frem til teenageårene.

Ovenover ser du en masse produkter fra Bog & Idé.

Til de helt små, vuggestue alder, har jeg valgt Gurli Gris og På tur med bussen, som bøger. Der er også en tegnebog til dem: Stor Malebog til de små hænder. Det er virkelig handy med de store farveblyanter og tusser fra Faber Castell. Til dem, der er i børnehaven, er Mandalas malebog med favorit dyr og enhjørninger en god mulighed. Her kan man sagtens bruge de mindre farve blyanter. Spillet Connect 4 vil også være interessant. Vores dreng har faktisk elsket det siden han var halvandet år gammel.

Til dem der er startet i skole kan Rejse opgaver til bagsædet anbefales, eller opgaveblok på farten – det er god underholdning og samtidig lidt læring. Her er spillet guess who, og bøger som den ternede ninja og Anna banana en mulighed. Her er også bogen frygtelige faster og de 5 på skatteøen, som er nemme at læse. Derudover er spillet uno og skip bo også meget populært blandt de unge for tiden.

Tag I flying tiger for at finde prisvenlige sager til din ferie

Hos Flying Tiger, har jeg fundet kridt til at tegne på veje, og rejsesæt til flyturen. De har mange lækre sager til en god pris. Og jeg måtte bare købe vandpistolen til min knægt. Han tiggede om den…. Bilen og Sandhjulet er perfekt til stranden sammen med bade bolden og det oppustelige badedyr. Tag en tur forbi butikken. De har masser af sager til ferien.

Ferie essentials til pigen … Købt i Rema 1000

I Rema1000 fokuserede jeg lidt mere på at finde noget til pigerne. Men både kasket, håndklæde og klip klapper kan fås i en drenge udgave også. Desuden er det altid sjovt at lege i sand og lave is, eller hoppe i sjippetov på fast grund.

De største kreative trends til børnene, som kan tages med på ferien i år. Alt fra Creativ Shop

Hvis du gerne vil lave ting sammen med dine børn, så tage et smut forbi Creativ Shop. For tiden er det et stort hit at lave mønstre ud af rørperler. Her kan man få dem i store og små udgaver, så alle aldre kan være med. På CD’en er der masser af mønstre man kan følge, ellers er det nemt at blive inspireret på Pinterest eller you tube.

En anden stor trend er Silk Clay. Her kan man købe almindelig silk clay og foam clay i butikken, eller nogle temabokse. Til pigen vil et enhjørninge tema eller havfrue tema være et sikkert hit.

Til sommerhus turen kan du nemt tage en paint and play med. Denne er også til børnehave barnet, som elsker at tegne, klistre osv.. Her kan man lave sin egen scrapbog, postkort, dekorere et puslespil, lave spillekort… Ja der er mange muligheder til underholdning.

En anden boks man kunne tage med på farten er Fabric painting. Her kan man decorere en taske med tekstil tusser. Den vil være et skønt minde fra ferien, når man bruger den til frugt eller tegnegrej bagefter, når barnet tager i børnehaven.

Hvis du blot vil en tur på stranden, overvej at tage posca tusser med. De kan tegne på alle mulige overflader, såsom sten, pap, muslinger osv. Min dreng blev ellevild med de malede sten.

Sten malet med Posca tusser fra CChobby

Kit til de små
Kittet til børn fra 1 – 5 år rørperler, sandlegetøj, posca tusser, silk clay, solcreme, aftersun, malebøger, børnebøger, vandpistol, tegneblyanter, sæbebobler, kridt og play and fun kit.

Nyd ferien med børn

Matas har lavet en ny solcreme til børn som er mere flydende og påføres som spray. Det gør det nemmere og mere behageligt for dit barn at blive beskyttet mod solen. Og hvis alt fejler, pak en god aftersun, også fra Matas. Derudover er en rummelig strandtaske et must. Jeg købte denne på bud hos Rema1000 til blot 30 kr! Solbriller er også nødvendige. Her skal man tjekke at de er CE mærket ( står i stangen) fordi ellers er de uden uv filter. Hvis de ikke har et uv filter, så tror øjnene det er mørkere end det er, pupillerne udvides, og optager flere uv stråler end hvis man slet ingen solbriller havde på! Så CE mærkede solbriller eller poloraid solbriller! Tag en skøn bog med, som fanger dit barn. Tag barnet med i Bog & Ide for at vælge hvad det har lyst til at fordybe sig i. Medbring Play and fun og silk clay, samt posca tusser.

Har du fundet et sikkert hit til jeres ferie? Så smid en kommentar.
Og hav en skøn ferie

Knus & Kram
X
Dorothea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.