Sådan får jeg hurtigt voksende og sundt hår

Jeg må krybe til korset og fortælle at jeg bruger lækre hår vitaminer hver dag. Mit hår er almindeligt sundt og vokser normal. Men for at give det et ekstra boost har jeg tyet til hår vitaminer fra Yummi Gummi – sådan får jeg hurtigt voksende og sundt hår. Læs med hvorfor og få en skøn rabatkode.

Grunden til, at jeg tager disse hår vitaminer, i stedet for mange andre der findes på markedet er, fordi de er gluten, laktose og gelatine fri. Så for sådan en som mig, med mange allergier, er det det bedste produkt på markedet. Ærligt talt fik jeg en bøtte af disse vitaminer med i Oktober boksen fra Little Purple Box (reklame gave) De smager himmelsk og idet man relativt hurtigt mærker en effekt er jeg blevet ved med at bruge dem!

Derfor bruger jeg Yummi Gummi

  • gluten, laktose og gelatine fri
  • højt indhold af biotin – 5000 mcg
  • vitamin B, C og E giver sammen med Biotin næring til håret indefra
  • naturligt sukker fra bær
  • smager som slik – vingummi

Jeg spiser en vingummi fra Yummi Gummi morgen og aften – tygger på den inden jeg synker den. De smager af lækre søde bær, så det er en fornøjelse at starte og ende dagen med sådan en lækker treat, der gavner mit hår.

Læs også: Sådan får du langt hår

Sådan får du et hurtigt voksende og sundt hår
1 måneds brug af Yummi Gummi Hårvitaminer

Yummi Gummi Hair Vitamins giver mit hår en dejlig glans og øger hårvæksten. Jeg har en masse nye babyhår der kommer frem ift normalt. Det er fordi Yummi Gummi tilfører håret de vitaminer og mineraler håret kan mangle efter negative bivirkninger fra dårlige hårprodukter, forkerte hårplejerutiner/styling, hormonelle forandringer og genetik.

Jeg ville give mit hår bedre næring, samtidig med at det bliver længere. Jeg farver ikke mit hår og bruger sjældent varmeapparater, men hvis man gør, er det godt at booste ens hår ekstra meget indefra. Det kan være dit hår er kruset og tørt, eller er skadet ved brug af extensions. Knækker det gentagne gange eller spalter det på trods af god pleje, kan det godt betyde håret har brug for et ekstra boost. Det begyndte at ske for mig, samtidig med at mit hår blev lidt tyndere, fordi jeg har haft alt for meget om ørerne – ligesom dengang jeg ammede. Og det er præcis derfor jeg valgte at bruge Yummi Gummi hår vitaminer! At det både skaber et hurtigt voksende og sundt hår er jo bare en win win situation. Og med koden SD10 får du 10% oveni deres nuværende tilbud! Whats not to like?

Hvis du vil vide, hvorfor du fælder meget hår: Læs med her!

lækkert hår
Tak fordi du læste med

Læs også denne lækre Bær Opskrift!

her ses det i samme størrelsesskala. Forresten har jeg fået mange små baby hår, takket været Yummi Gummi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.