Sådan får du sundt hår

Reklame// Der findes mange mirakelkure derude. Men hvad er egentligt godt for håret? Og hvor kan du få prisvenlige produkter til et sundt hår? Læs med hele vejen, for at få en rabatkode, og mine hemmelighed til sundt hår.

Sidst jeg var til frisør, var min frisør overrasket over, at der var gået et helt år siden sidste besøg, da mine spidser nærmest ikke trængte til en ny klipning. Ja, I know!! Hun ville maks tage 1 cm af… Og jeg har en lang manke. Mit hår var simpelthen ikke slidt! Så her får du mine hemmeligheder.

Gode Hårprodukter

Køb gode hårprodukter. Dengang jeg havde slidt mit hår med alt får meget farvning, afblegning og varme, overtalte min frisør til at købe MorrocanOil. Det var alle pengene værd!!! Mit hår var så slidt, at det nærmest var ligesom vat, og ved at påføre olien i håret, kunne jeg børste det igen. Uden olien var det nærmest håbløst, selv i våd tilstand. Men med tiden blev håret sundt igen – og med en masse lækker olie. Det vigtigste når man bruger olie er, blot at undgå at putte det helt op til hårrødderne – for hvem gider have en fedtet hårbund?

Mirakel midlet

Så da Mundfrisk.dk spørger, om jeg vil teste deres MorroccanOil, får de selvfølgelig et ja! Olien er god til alle hårtyper og absorberes med det samme i håret. Jeg har f.eks. aldrig oplevet at få fedtpletter på mit tøj, efter at påføre olien i håret. Btw, det bedste ved MoroccanOil er, at den er alkoholfri. Alkohol udtørrer håret, og er desværre i rigtig mange hår produkter. I stedet for giver olien en masse lækker fugt og glans til dit hår – det gør håre sundt. Og samtidig bliver håret silke blød og nem at børste.

Læs også: Min test af Pearl Wax

Hvordan gør jeg?

Påfør et par dråber MoroccanOil i din hånd. Derefter varm olien op i dine hænder inden du putter det i håret. Jeg bruger olien altid når mit hår er håndklæde tørt, efter at have været i bad. Desuden synes jeg, at det er næmmest at påføre den med hovedet nedad, for at få fat på al håret. Hvis du har krøller eller fald i dit hår, kan du kramme det i håret. Hvis dit hår er glat, kan du med spredte fingre lave en slags kam der kører gennem dine spidser. Lad de sidste 5-10 cm op til hårrøderne gå fri for olie, for at undgå en fedtet hovedbund.

Hvad er dommen? Og få en god Rabat!

Olien tørrer hurtigt ind i håret. Så hurtigt, at jeg næsten er i tvivl om, den har fået olie ? Men det har den, for håret bliver mere blød, end hvis jeg blot lod det tørre. Og så er det ikke en hemmelighed at mit hår er blevet dejlig sund efter mange års brug af olie i mit hår. Andre tips er, at jeg hverken farver mit hår eller bruger glatte- og krøllejern. Men hej, selvom du har farvet hår er denne olie anbefalelsesværdig, fordi den plejer dit hår og giver en masse fugt. Og nu er den på tilbud til kun 69 kr! Og med min kode får du 15% oveni!! Blot brug design_dorothea hos Mundfrisk.dk. Og få sundt hår til en god pris.

sundt hår med Moroccan Argain oil
Moroccan Argain Oil som giver silkeblødt og sundt hår.

Læs også: Hvis du foretrækker parabenefri, økologisk hudpleje; læs med her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.